(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Domácí Bejlis
Potřebné ingredience
2 kondenzované mléka ( salko)
2 smetany na šlehání
rum podle chuti
Postup přípravy
Uvaříme salko asi 1,5 - 2 hodiny. Necháme vychladnout. Nakonec šleháme salko se smetanou a doléváme rum podle chuti. Vážne výborné. Ochutnejte!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
maxiprdelka
(upraveno)
23. 12. 2009, 20:51
Visnery
(upraveno)
12. 3. 2008, 12:53
Tady je můj recept, myslím, že je výborný ikdyž krapek pracnejsi http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=645
Lukrato
(upraveno)
12. 3. 2008, 12:22
Také dělám na Vánoce a Velikonoce, je to prostě takový mňamovní babský pití..... Někdy jako obměnu udělám 1 salko, z 1/2L mléka uvařím mandlový puding Dr.Oetker, pak rumík a trošku mandlového aroma a je z toho super Mandlový likérek....recept mám na své stránce.....
vyhnálci
(upraveno)
12. 3. 2008, 11:26
mám tento recept také, ale trochu jinak, nakoukněte
fantozzi 33
(upraveno)
3. 3. 2008, 21:57
Musím přitakat, je to můj oblíbený vánoční nápoj.
fizy
(upraveno)
3. 3. 2008, 21:41
tak tuhle mňamku doma taky děláme. Je to výborné, ale naposledy jsem to nestihla ani přelít do láhve a už to bylo vymlsané....